Onze organisatie

Wie zijn wij?
Op het gebied van hypotheken en verzekeren hebben Arno de Koning en Arwin de Koning de handen ineen geslagen. Met ruim 60 jaar ervaring op het gebied van financieel advies adviseren en begeleiden zij hun klanten. Bij VP Wonen en Hoeksch Hypotheekhuys beseffen wij als geen ander dat er behoefte is aan goed advies en de juiste begeleiding tijdens één van iemands grootste aankopen in zijn of haar leven. Juist daarom staan persoonlijke aandacht, individueel advies en empathie met de klant bij ons voorop tijdens het gehele proces.

Voorne Putten en Hoeksche Waard
Vanuit twee vestigingen worden Voorne Putten en Hoeksche Waard bediend. Vanuit Voorne Putten Wonen gebeurt dit onder de naam VP Wonen (Arno). Vanuit de Hoeksche Waard bedienen we de klanten onder de naam Hoeksch Hypotheekhuys (Arwin).

Klanten
Onze klantenkring kent gelukkig veel tevreden klanten. Mede daardoor komen telkens weer nieuwe klanten bij ons terecht. Wij zijn dan ook heel trots op onze mooie, gevarieerde klantenkring die snel uitbreidt. Wellicht kunnen wij ook u daar in de toekomst toe gaan rekenen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we maken graag vrijblijvend een afspraak. 

De voordelen van VP Wonen en Hoeksch Hypotheekhuys op een rijtje

  • Wij helpen u graag verder met al uw vragen over hypotheek of verzekering
  • U ontvangt een duidelijke berekening en uitleg over uw situatie in begrijpelijke taal
  • Wij zijn niet gebonden aan één aanbieder
  • U ontvangt altijd de hypotheek en verzekering die het beste bij u past
  • Onze tarieven zijn all-in zodat u niet voor nadelige verrassingen komt te staan


Vraag nu een adviesgesprek aan met één van onze adviseurs. Laat uw gegevens achter  via het onderstaande contactformulier en wij nemen snel contact met u op.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Hoeksch Hypotheekhuys maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie